Veiling 11-02-2017 Programma

Programma Mensa Fonds Veiling
15.30 deuren open, doorlopend welkom in de foyer
16.00 – 17.00 Kunst en kitsch show Mensa Fonds
17.00 – 19.00 borrel en eten (voor eten opgeven nodig voor 01 februari)
19.00 Veiling ten behoeve van het Mensa Fonds (hier de kavels)
20.30 Napraten met een borrel
Meld je nu aan bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!

Kunst en kitsch show
Ken jij het verschil tussen kunst en kitsch? Toon dat aan of laat je wijzer maken in de Kunst en Kitsch Show. Allereerst neemt beeldend kunstenaar en Mensa-lid Saskia Janssen (www.sassefras.eu) ons mee in haar beleving van kunst en kitsch: “Het is wel een hele tricky vraag hoor, wat is kunst en wat is kitsch. Voer voor eindeloze discussies. En ik pretendeer niet het finale antwoord te hebben. Of zelfs maar een mening die meer waard is dan die van elk van de aanwezigen”, aldus Saskia’s primaire overpeinzingen bij het thema. Haar presentatie staat garant voor mooie reflectie en plezier. Daarna is het aan het publiek om verworven inzichten toe te passen op een reeks kuntvormen uit diverse eeuwen; wat is je inschatting? Gelukkig hoef je wat je ziet niet te kopen zodat je je er geen buil aan valt als je ernaast blijkt te zitten. Kom dus al om 16 uur voor een informatieve en gezellige start van het programma!

Foyer, eten, drinken, opgeven
In de foyer kun je steeds rustig zitten en drinken en hapjes krijgen (je rekent zelf af). De locatie (H.F. Witte) biedt verschillende dingen van de kleine kaart, zoals tosti’s en soep. Wil je mee-eten met de warme ‘maaltijd’ inkopen (boerenkoolstamppot of een vegetarische variant) à € 9,50 dan dien je dit voor 1 februari op te geven bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Mensa Fonds Veiling
Het Mensa Fonds zet zich in voor het benutten van de talenten van hoogbegaafden en het zichtbaar maken van de betekenis van hoogbegaafdheid voor de samenleving. Dit feest heeft een benefietveiling van (goede) spullen en diensten; de opbrengst is voor het Mensa Fonds. Denk aan: fantastische kunstwerken, mooie boeken, een talententest, workshops, wijnen, het kan allemaal. Leuk, levendig en lucratief! Wil je graag iets voor de veiling aanbieden, mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Doe je niet mee aan veiling maar wil je wel bijdragen, stort dan je gift o.v.v. ‘veiling 2017’ op rekeningnummer NL16INGB 0008877172 ten name van Stichting Mensa Fonds: klein of groot, elke bijdrage is zeer welkom!
Wil je wel bieden maar kun je zelf niet aanwezig zijn, geef je bod dan aan ons door via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., we overleggen dan met je hoe je het hebben wilt en zorgen dat je bod wordt uitgebracht.

Waar is het?
Het programma inclusief veiling vindt plaats in de Overdevechtzaal in zalencentrum H.F. Witte, Henri Dunantplein 4 3731 CL De Bilt,  zie hier. gratis parkeren.