Home

Fundraising dinner 10 juni: heerlijk en gezellig


Zeven mensen namen deel aan het fundraising dinner op 10 juni 2017 in Amsterdam. Gerechten van de BBC-chefkok Rick Stein werden geserveerd uit zijn boek From Venice to Istanbul. Het voorgerecht bestond uit een heerlijke Turkse salade ‘kısır’ (spreek uit kussur). Het hoofdgerecht was Croatisch, Pasticada. Voor het dessert was er een keuze tussen een Croatische kersenstrudel en een (volgens Stein) Turkse rijstpudding, Muhallabia, ook in Griekenland verkrijgbaar. Keuze uit twee omdat de kok niet helemaal zeker was dat de kersenstrudel zou slagen en veiligheidhalve twee desserts vervaardigde. Gelukkig waren beiden zeer geslaagd en konden sommige mensen genieten van beiden.... De avond begon met een rondje voorstellen; en dat duurde de hele avond. Een verrassend openhartige avond met het Mensa Fonds, doordat iedereen iets over zijn/haar leven vertelde, vanuit werk en privé! Zo’n inkijkje geeft soms herkenning en ook verrassende nieuwe inzichten over alleen-zijn, samen-zijn, liefde, passie en kwaliteit van werk en leven. Een bijzondere ontmoeting met buitengewone mensen tijdens een buitengewoon diner.
Dank lieve mensen voor jullie warmte en betrokkenheid.