Benefietveiling algemene info


Een van de financiële bronnen van het Mensa Fonds is de jaarlijke benefietveiling. De eerste veiling werd in januari 2014 georganiseerd en de volgende staat zal op 4 februari 2018 plaats vinden. Er is altijd een heel divers aanbod van kavels; workshops, kunstvoorwerpen, een privé-vliegtocht, persoonlijke coaching. Kijk maar eens bij de kavels die in 2017 zijn aangeboden.

Er zijn twee FAQ's opgesteld, een over het aanbieden van een kavel en een over het aankopen van kavel. Je vind ze hier, FAQ aanbieden van kavels en FAQ kopen van kavels. Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een mailje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Indien je een kavel wilt aanbieden voor de 2018 veiling, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De tot nu toe aangeboden kavels voor 2018 vind je hier en het gehele programma voor die middag, inclusief museumbezoek en rondleiding vind je hier.