Veiling 04-02-2018 KavelsDoe mee aan de Mensa Fonds veiling 2018! Dankzij jouw bijdrage kunnen we ook in 2018 weer Awards uitreiken en projecten steunen, waarvoor dank! Op deze pagina vind je alle kavels voor de veiling op zondagmiddag 4 februari 2018; in de maanden naar de veiling toe wordt het overzicht voortdurend aangevuld. Wil je ook een kavel aanbieden, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Overzicht van de kavels:
Kavel 1: Training 'Slim met slimme kinderen' door Richelle de Deugd
Kavel 2: Boottocht door Amsterdam door Mischa Rus
Kavel 3: Danish Design dameshorloge
Kavel 4: zwart leren laarsjes (nieuw, maat 39)
Kavel 5: Diverse servies stukken
Kavel 5a: Staffordshire Swinnertons Nestor Vellum – 4 soepkoppen met schotels en 1 reserveschotel
Kavel 5b: Sadler Olde Chintz – theepot + 2 mokken
Kavel 5c: Phoenix 11 kop en schotels, 1 melkkannetje, 1 suikerpot, 12 ontbijtbordjes, 2 grote borden of cakeschalen
Kavel 6: Persoonlijke sessie ‘Begeleiding in bewustwording’ door Ilona Kuis
Kavel 7: Groepsworkshop ‘Stilstaan’ door Ilona Kuis

Kavel 1: Training ‘Slim met slimme kinderen’

Aangeboden door: Richelle de Deugd

Het is niet altijd eenvoudig om slimme kinderen te geven wat ze nodig hebben. Richelle de Deugd houdt zich daar vanuit haar bureau www.hobega.nl al jaren mee bezig, is ervaringsdeskundige en heeft daarbij ook meer dan 20 jaar onderwijservaring. Zij biedt daarom een training aan waarbij de koper van de kavel kiest uit 2 mogelijkheden:
•    Een training van een dagdeel (3 uur) op een school, voor een leerkrachtenteam. Te kopen door ouders om aan school ‘cadeau’ te doen.
of
•    Een oudertraining van 3 uur, voor max 20 ouders. Door de koper zelf te bepalen welke ouders er worden uitgenodigd. Als koper regel je zelf de locatie.
 
Minimum bod: € 125,-

Kavel 2: Boottocht door Amsterdam

Aangeboden door: Mischa Rus

Deze kans krijg je niet vaak: een echte Amsterdamse boottocht met authentieke Amsterdamse gids. Een tocht door de prachtige stad die als Unesco erfgoed is erkend en jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld trekt, maar dan niet in een van de vele toeristische massaboten maar in privé-boot met eigen-wijze Mokumse gids-kapitein!
Duur 2-2,5 uur
Voor 2 volwassenen (met zwemvaardigheden 😊)
Datum in overleg te bepalen zomer/najaar 2018.
Minimum bod: € 40,-

Kavel 3: Danish Design dameshorloge

               

Aangeboden door anonieme gever

Zo goed als nieuw dameshorloge van Danish Design (www.danishdesign.com) in originele Danish Design watch-box. Modern en elegant. Analoog, quartz uurwerk, mineraal glas. In goudkleurige edelstalen uitvoering met sjiek witte wijzerplaat waarin goudkleurige accenten. Diameter ca. 25 mm. Klemband en schakels, extra schakels zitten erbij zodat je de band op maat kunt laten maken. Dit dameshorloge is nauwelijks gedragen door de gulle gever dus wacht nog op de liefhebber.

Minimumbod: € 75,-

Kavel 4: zwart leren laarsjes (nieuw, maat 39)

     

Aangeboden door: Jelleke Veenendaal

Twee zwart leren enkellaarsjes, maat 39. cadeau gekocht voor iemand die ze niet paste en derhalve nog gloednieuw. Uitstekende kwaliteit leer. Prachtig strakke vorm. Ritsen om te openen aan de binnenkant, sier-ritsen aan de buitenkant. Lage hak.

Minimumbod: € 25,-

Kavel 5: serviesgoed van diverse merken
Aangeboden door: Jelleke Veenendaal

Kavel 5a: Staffordshire Swinnertons Nestor Vellum – 4 soepkoppen met schotels en 1 reserveschotel


Deze bijzondere, zeer verfijnde porseleinen soepkoppen zijn van de jaren ’50. Ze zijn onbeschadigd.

Minimum bod: € 15.

Kavel 5b: Sadler Olde Chintz – theepot + 2 mokkenOrigineel, gemerkt porselein van het merk Sadler, design Olde Chintz uit de jaren ’60 – ’80. In uitstekende vintage conditie (en onbeschadigd).

Minimum bod: € 20,-

Kavel 5c: Phoenix 11 kop en schotels, 1 melkkannetje, 1 suikerpot, 12 ontbijtbordjes, 2 grote borden of cakeschalen
 

Minimum bod: € 60,-

Kavel 6 Persoonlijke sessie ‘Begeleiding in bewustwording’

Aangeboden door Ilona Kuis

Wat betekent het om ‘dichter bij jezelf’ te zijn? Hoe ziet dat eruit en waar zit jouw persoonlijke interventieruimte? Is afleiding je default modus? Zet dan een stap terug om vooruit te komen!

Wat kun je verwachten? Een telefonische kennismaking/intake gevolgd door een sessie van 1,5 uur in ontspannen sfeer. Als het weer het toelaat in de buitenlucht, en anders in een coachingsruimte in Amsterdam west.
Voor wie? Voor diegenen die zoveel waarnemen dat ze zichzelf over het hoofd zien. Personen die toe zijn aan een grondige verlegging van hun aandacht naar zichzelf. Je hebt waarschijnlijk al zelfkennis opgedaan en kan wel wat handvatten gebruiken voor de toepassing ervan. Heeft jouw ontvankelijkheid de neiging door te slaan in grenzeloosheid? Je eigenwaarde in botheid? Heb je de ervaring weinig echt waardevolle, afgestemde feedback te ontvangen? Of verinnerlijk je juist elke feedback in perplexiteit? In deze losse sessie onderzoeken we op diepgaande, gerichte en neutrale wijze je bestaande patronen en de mogelijke omkeringen daarvan.

Deze kavel wordt tweemaal geveild. Te verzilveren voor 1 mei 2018. Een uitgebreider beeld vind je op www.ilonakuis.nl.

Minimum bod € 50,-

Kavel 7 Groepsworkshop ‘Stilstaan’

Aangeboden door Ilona Kuis

Een krachtige oefening in de eenvoud van de stilte

Wat gaan we doen? Deze workshop is eenvoudig van opzet en daarin zit dan ook de kracht. Met een kleine groep (max. 6 personen) gaan we letterlijk stilstaan. Bij onszelf en bij elkaar. Het betreft een oefening uit het theater die jou verrassende feedback geeft over jezelf, en die je gaat ondersteunen in allerhande situaties waarin jouw aanwezigheid is gevraagd. Denk aan het geven van een presentatie, het voeren van een zakelijk gesprek, het je staande houden in het contact met anderen.
Voor wie? Voor intelligente en sensitieve personen die zich op geniale wijze hebben vastgedacht en vastgevoeld in alle mentale en emotionele constructies die ooit noodzakelijk waren om te overleven en inmiddels contraproductief werken. Zodra je landt in je intensiteit, kun je ervaren hoe waardevol je bent, en creëer je ruimte voor nieuwe mogelijkheden.
Wat kun je verwachten? Diepgang en luchtigheid, spanning en ontspanning, avontuur en veiligheid. Sta je ervoor open om iets nieuws te leren over jezelf en dat te doorvoelen en ervaren? Dan verwelkom ik je graag, meer informatie over mijn activiteiten vind je op www.ilonakuis.nl.
Organisatie en locatie: de kavelkoper organiseert de deelnemers (max. 6) en de locatie (in de Randstad, in overleg). Duur van de workshop is 2 á 2,5 uur.

BONUS: deze workshop is inclusief de speciale citroen-oefening!

Deze kavel wordt eenmaal geveild. Te verzilveren voor 1 mei 2018. Meer informatie is te vinden op www.ilonakuis.nl (maar niet over de citroen-oefening…).

Minimum bod € 90,-.