Eenmaal, andermaal.........


Eénmaal, andermaal………..

Uitnodiging voor de inmiddels bekende jaarlijkse benefietveiling t.b.v. het Mensa Fonds.

Inmiddels is het (bijna) een begrip; de jaarlijks terugkerende veiling voor het Mensa Fonds. Dit jaar op 5 april 2019 in I-Dock, Amsterdam. Het wordt een gezellige avond met alle mogelijkheid tot bijpraten, elkaar ontmoeten en, natuurlijk, bieden op de veilingitems. Met de opbrengst kan het Mensa Fonds volop verder werken aan haar kerndoel: het benutten van de talenten van hoogbegaafden en het zichtbaar maken van de betekenis van hoogbegaafdheid voor de samenleving.

De kavels van 5 april staan hier.
Wilt u ons ook iets voor deze veiling aanbieden? Dan kan dit tot 28 maart. Mail een korte omschrijving van uw kavel, met apart bijgevoegde foto, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma:
18.30     : Inloop, mogelijkheid tot het bekijken van de kavels
19.00     : Kort welkomstwoord
19.05    : Start veiling
Ca. 20.25: verwacht einde van de veiling
    Aansluitend kort dankwoordje en bekendmaking opgehaald bedrag

Daarna kunt u napraten en  borrelen of een hapje eten in café restaurant I-Dock
U kunt op deze avond ook aansluiten bij de Amsterdamse borrel van de Vereniging Mensa Nederland.

De veilingmeester
Onder de bezielende leiding van veilingmeester Leila Prnjavorac worden een voor een de kavels geveild. U kunt vooraf bepalen op welke kavels kunt bieden, deze vindt u hier. Dit raden wij aan, de kavels gaan er in rap tempo door heen !

Locatie
Café restaurant I-Dock Amsterdam, IJdok 4.

Op tien minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station, IJ-zijde, of neem bus 48 richting Houthavens, 2 haltes. De parkeergarage IJ-Dock bevindt zich pal onder het restaurant. Zie ook : https://www.idockrestaurant.nl/contact.

I-Dock is prachtig gelegen aan de nieuwe Marinehaven – bij mooi weer slaan de deuren open naar de steigers waar de boten liggen. De maandelijkse Mensa borrel vindt altijd hier plaats.

Gratis toegang
De toegang is gratis en het is niet verplicht om te bieden op een kavel. Ook hoeft u geen Mensa lid te zijn – iedereen is van harte welkom!
Consumpties zijn voor eigen rekening. De locatie is voor het Mensa Fonds gratis en is gesponsord door café restaurant I-Dock.


Graag aanmelden
Graag weten wij van tevoren hoeveel stoelen wij klaar kunnen zetten. Daarom vragen wij u vriendelijk om u aan te melden – en met hoeveel personen – via een bericht per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.