Gezocht: Mensa Fonds bestuurslid of -leden: Fondsenwerving, PR en Online Marketing

Foto: Brug tussen hoogbegaafdheid en samenleving
Deel jij de ambities van het Mensa Fonds bestuur en wil je daar graag actief aan bijdragen? Hou je bovendien van het naar buiten toe goed op de kaart zetten van een goed doel? Dan is de functie van bestuurslid bij het Mensa Fonds iets voor jou!
Stichting Mensa Fonds heeft groeiende ambities en zoekt versterking op het gebied van Fondsenwerving, PR en Online Marketing; wij hopen op een of twee nieuwe bestuursleden die met deze vakgebieden ervaring hebben. Bestuurlijke ervaring en/of bekendheid met de wereld van hoogbegaafdheid zijn een pré maar geen eis: een gestructureerde aanpak over een langere periode wel.
Het bestuur van het Mensa Fonds is (nog) geen bestuur op afstand maar hands-on: plannen worden uitgevoerd door bestuursleden zelf, samen met mensen die zij er (als vrijwilliger) bij weten te betrekken. Naast enthousiasme vraagt dit betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid en het vermogen om je ideeën handen en voeten te geven in de praktijk van alledag in goede samenwerking.
Heb je interesse, mail dan voor 28 oktober a.s. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je motivatie, je c.v. en vooral: wat volgens jou een goede aanpak van Fondsenwerving of PR en Online Marketing is die het Mensa Fonds vooruit helpt, en hoe jij dat zou invullen
Meer informatie over het Mensa Fonds vind je op www.mensafonds.nl en over de bestuursleden alhier en natuurlijk in het meerjarenplan 2017-2020.