Fundraising dinners zijn weer ingepland voor 2019


Ze komen er weer aan, de nieuwe fundraising dinners met 100% opbrengst voor het Mensa Fonds. Heb je zin om weer aan te sluiten, dan ben je van harte welkom (uiteraard met vrienden of bekenden).
22 juni: 3-gangen Indonesische rijsttafel
13 juli:  3-gangen BBC chef-kok Rick Stein
7 september:  3-gangen de unieke keuken van Gaziantep

De werkwijze is hetzelfde als vorige jaren. Het diner is in Het Behouden Huys in de Nova Zemblastraat in Amsterdam-West. Dit is een fundraising dinner: voor deelname aan het diner maak je een bedrag over van minimaal € 35,- aan stichting Mensa Fonds. Dit komt geheel ten goede aan het goede doel. Je krijgt een gezellig en uitstekend verzorgd diner met boeiende tafelgenoten in een warme sfeer. Goede wijn (of andere drank) inbegrepen.

Dankzij jouw deelname kan het Mensa Fonds haar goede werk ook in 2019 weer voortzetten!
Gewenst aantal deelnemers: 5 -8 personen incl. de gastvrouw. De deelnemers zijn hoogbegaafd, niet hoogbegaafd of ze weten het domweg niet: allemaal goed!

Laat maar horen of je weer meedoet - je bent van harte welkom!

Aanmelden en nadere info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PS Een vegetarische variant van de maaltijd maken is geen probleem. Vorig jaar heb ik echter wel gemerkt dat de verschillende dieetwensen het koken te complex maakten, met bovendien beperkt resultaat en garanties. Het idee te voldoen aan dieetwensen vervalt dus, hoe jammer ook voor mensen voor wie dat noodzaak is.