Grijs Goud artikel in HIQMensaMagzine nr 17


In editie 17 van de HIQMensaMagazine heeft het Mensa Fonds een artikel gepubliceerd over het thema Grijs Goud van het Mensa Fonds. In hetzelfde artikel doet het Mensa Fonds een oproep aan mensen die willen meedenken of meehelpen met het uitdiepen van het thema Grijs Goud. Zie hier ons artikel op pagina 28 en 29 in de HIQMensamagazine.

Wil je meedenken of meehelpen met Grijs Goud, dan is dat zeer welkom.
Het Mensa Fonds zoekt mensen die:
• te maken hebben met hoogintelligente ouderen (beroepsmatig of in de familie)
• zelf behoren tot de doelgroep Grijs Goud
• een bijdrage aan het symposium willen leveren (dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een aangeleverde tekst, een geldbedrag, een voorstel voor een spreker, een idee voor een locatie)
• zelf een idee hebben wat met Grijs Goud te maken heeft.

Meld je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Grijs Goud of neem rechtstreeks contact op met Karina Ahles-Frijters op 06 22 78 48 16.

Introductie Grijs Goud


Het Mensa Fonds wil de aandacht vragen voor hoogintelligente ouderen in hun latere levensfase. We kiezen ervoor om ons vooral te richten op de groep die wil / kan participeren en bijdragen aan de maatschappij. Het inventariseren van de behoeften van deze hoogbegaafde ouderen, het (laten) inventariseren en breder (laten) trekken van reeds bestaande initiatieven hoort bij dit speerpunt. Het Mensa Fonds wil geluiden hoorbaar maken, de behoeften van hoogintelligente ouderen zichtbaar maken en dit onderwerp agenderen binnen het maatschappelijk debat.